Pasta
#119 – Penne alla Altopalato
Penne med stykker af brandyflamberet oksemørbrad og finthakket peberfrugt, serveres i en let fløde sennepssauce. Friskrevet parmesan og citron.
Til denne ret anbefaler vi Semprebon Ripasso gl. 89,- fl. 395,-
159.-
#120 – Fettucine Funghi Misti
Båndspaghetti med fire forskellige slags svampe, i en cremet flødesauce med trøffelolie og pinjekerner. Serveres med friskhøvlet parmesan.
Til denne ret anbefaler vi Primitivo/Merlot Campo Marina gl. 79.- fl. 325.-
159.-
#121 – Spaghetti Marinara
Spaghetti med fisk og skaldyr i en skøn frisklavet tomatsauce baseret på friske tomater, gulerødder, rød peber og hvidløg. Serveres med drys af friske krydderurter
Til denne ret anbefaler vi Corte Guala Chardonnay gl. 85,- fl. 350,-
159.-
#122 – Spaghetti con Gamberoni
Spaghetti med tigerrejer, cherry tomater, olivenolie, frisk basilikum, hvidløg og chili.
Til denne ret anbefaler vi Caldora Pinot Grigio fl. 325,-
159.-
#124 – Spaghetti con Crema di Salmone Affumicato
Spaghetti i en cremet sauce af røget laks og spinat.
Til denne ret anbefaler vi Corte Guala Chardonnay gl. 85,- fl. 350,-
159.-
#125 – Penne del Contadino
Penne med cherrytomater råmarineret i olivenolie og hvidløg, tilsat finthakket rucola og semidry tomater, vendt i parmesan.
Til denne ret anbefaler vi Ramarro Catarratto gl. 75,- fl. 275,-
129.-
#126 – Aldo
Båndspaghetti med finthakket bacon og skinke flamberet i brandy. Tilsat friske tomater og fløde og en anelse chili. Serveres med et drys af friskrevet parmesan
Til denne ret anbefaler vi Corte Guala Chardonnay gl. 85,- fl. 350,-
159.-
#126a – Penne di Filetto di Manzo
Penne med oksemørbrad og trøffelsauce. Serveres med et drys af friskrevet parmesan
Til denne ret anbefaler vi Semprebon Ripasso gl. 89,- fl. 395,-
159.-