Pasta
Penne alla Altopalato – #119
Penne med stykker af brandyflamberet oksemørbrad og finthakket peberfrugt,
serveres i en let fløde sennepssauce. Friskrevet parmesan og citron.
Til denne ret anbefaler vi Semprebon Ripasso ½ fl. 209,- fl. 389,-
149.-
Fettucine Funghi Misti – #120
Båndspaghetti med fire forskellige slags svampe, i en cremet flødesauce med trøffelolie
og pinjekerner. Serveres med friskhøvlet parmesan.
Til denne ret anbefaler vi “Toto” Barbera/Cabernet/Merlot ½ fl. 175,- fl. 319,-
149.-
Spaghetti Marinara – #121
Spaghetti med fisk og skaldyr i en skøn frisklavet tomatsauce baseret på friske tomater,
gulerødder, rød peber og hvidløg. Serveres med drys af friske krydderurter
Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay ½ fl. 175,- fl. 319,-
149.-
Spaghetti con Gamberoni – #122
Spaghetti med tigerrejer, cherry tomater, olivenolie, frisk basilikum, hvidløg og chili.
Til denne ret anbefaler vi Caldora Pinot Grigio ½ fl. 165,- fl. 319,-
149.-
Spaghetti con Crema di Salmone Affumicato – #124
Spaghetti con Crema di Salmone Affumicato
Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay ½ fl. 175,- fl. 319,-
149.-
Penne del Contadino – #125
Penne med cherrytomater råmarineret i olivenolie og hvidløg, tilsat finthakket
rucola og semidry tomater, vendt i parmesanTil denne ret anbefaler vi Ramarro Catarratto ½ fl. 185,- fl. 349,-
119.-
Aldo – #126
Båndspaghetti med finthakket bacon og skinke flamberet i brandy. Tilsat friske tomater
og fløde og en anelse chili. Serveres med et drys af friskrevet parmesan
Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay ½ fl. 175,- fl. 319,-
149.-
Penne di Filetto di Manzo – #126a
Penne med oksemørbrad og trøffelsauce. Serveres med et drys af friskrevet parmesan
Til denne ret anbefaler vi “Toto” Barbera/Cabernet/Merlot ½ fl. 175,- fl. 319,-
149.-