Antipasti
#106 – Carpaccio
Tynde skiver af oksemørbrad, råmarineret i trøffelolie. Serveres med sprødt
rucola og friskhøvlet parmaggiano reggiano, den uovertrufne parmesanost
Til denne ret anbefaler vi Piazzo Roero Arneis fl. 395,-
119,-
#107 – Antipasto
En smagsoplevelse af forskellige italienske specialiteter såsom parmaskinke,
salami og mortadella. Serveres på en bund af rucola, semidry tomater, oliven
og grillede artiskokhjerter
Til denne ret anbefaler vi Caldora Pinot Grigio fl. 325,-
109.-
#108 – Gamberoni all’Italiana
Rejer med hvidløg, asparges, tomater og hvidvin
Til denne ret anbefaler vi Piazzo Roero Arneis fl. 395,-
109,-
#109 – Bruschetta
Skiver af friskbagt italiensk brød med mozzarella, cherry tomater og basilikum
Til denne ret anbefaler vi Caldora Pinot Grigio fl. 325,-
79.-
#110 – Ostriconi alla Griglia
Friske østershatte stegt i smør, tilsat frisk hvidløg. Serveres på bund af rucola.
Til denne ret anbefaler vi Corte Guala Chardonnay gl. 85,- fl. 350,-
89,-
#111 – Melanzane alla Parmiggiana
Ovnbagte auberginer gratineret med parmesanost og olivenolie.
Til denne ret anbefaler vi Corte Guala Chardonnay gl. 85,- fl. 350,-
89,-
#115 – Cocktail di Gamberetti
Rejecocktail, en uundværlig salat for mange danskere, en dejlig frisk salat
med iceberg, rejer, tomater og agurk med en frisk hjemmelavet thousand
island dressing.
Til denne ret anbefaler vi Caldora Pinot Grigio fl. 325,-
109,-
Zuppe – Suppe
#112 – Zuppe di Pomodoro
Hjemmelavet tomatsuppe af friske tomater og mynte.
Til denne ret anbefaler vi Caldora Pinot Grigio fl. 325,-
99.-
Insalata – Salater
Alle salater serveres med hjemmebagt italiensk brød, ricotta og pesto.
#116 – Insalata Caprese
Skøn klassisk italiensk salat af solmodne tomater, frisk kuglemozarella,
modne avocado og friske basilikumblade. Serveres med jomfruolivenolie,
balsamico og friskkværnet peber
Til denne ret anbefaler vi Ramarro Catarratto gl. 75,- fl. 275,-
109.-
#117 – Insalata Elverhøi
En stor og fyldig salat der kan udgøre en hovedret, for de der ikke ønsker
de store mængder kød og som synes, salat er et “must”. Salaten er opbygget
af friske tomater, fetaost, rødløg, olivenolie, grillede artiskokhjerter, semidry
tomater, oliven, forskellige salater, parmaskinke, friske krydderurter,
avocado, jomfru olivenolie og balsamico
Til denne ret anbefaler vi Corte Guala Chardonnay gl. 85,- fl. 350,-
139.-