Antipasti
Carpaccio – #106
Tynde skiver af oksemørbrad, råmarineret i trøffelolie. Serveres med sprødt
rucola og friskhøvlet parmaggiano reggiano, den uovertrufne parmesanost
Til denne ret anbefaler vi Piazzo Roero Arneis fl. 369,-
119,-
Antipasto – #107
En smagsoplevelse af forskellige italienske specialiteter såsom parmaskinke,
salami og mortadella. Serveres på en bund af rucola, semidry tomater, oliven
og grillede artiskokhjerter
Til denne ret anbefaler vi Caldora Pinot Grigio ½ fl. 165,- fl. 319,-
109.-
Gamberoni all’Italiana – #108
Rejer med hvidløg, asparges, tomater og hvidvin
Til denne ret anbefaler vi Piazzo Roero Arneis fl. 369,-
109,-
Bruschetta – #109
Skiver af friskbagt italiensk brød med mozzarella, cherry tomater og basilikum
Til denne ret anbefaler vi Caldora Pinot Grigio ½ fl. 165,- fl. 319,-
79.-
[/div]Ostriconi alla Griglia – #110
Friske østershatte stegt i smør, tilsat frisk hvidløg. Serveres på bund af rucola.
Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay ½ fl. 175,- fl. 319,-
89,-
Melanzane alla Parmiggiana – #111
Ovnbagte auberginer gratineret med parmesanost og olivenolie.
Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay ½ fl. 175,- fl. 319,-
89,-
Cocktail di Gamberetti – #115
Rejecocktail, en uundværlig salat for mange danskere, en dejlig frisk salat
med iceberg, rejer, tomater og agurk med en frisk hjemmelavet thousand
island dressing.
Til denne ret anbefaler vi Caldora Pinot Grigio ½ fl. 165,- fl. 319,-
109,-
Zuppe
Zuppe di Pomodoro – #112
Hjemmelavet tomatsuppe af friske tomater og mynte.
Til denne ret anbefaler vi Caldora Pinot Grigio ½ fl. 165,- fl. 319,-
99.-
Zuppe d’Aragosta – #113
Cremet hummersuppe lavet af rejer og hummerhaler
Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay ½ fl. 175,- fl. 319,-
109.-
Insalata
Alle salater serveres med hjemmebagt italiensk brød, ricotta og pesto.
Insalata Caprese – #116
Skøn klassisk italiensk salat af solmodne tomater, frisk kuglemozarella,
modne avocado og friske basilikumblade. Serveres med jomfruolivenolie,
balsamico og friskkværnet peber
Til denne ret anbefaler vi Ramarro Catarratto ½ fl. 185,- fl. 349,-
109.-
Insalata Elverhøi – #117
En stor og fyldig salat der kan udgøre en hovedret, for de der ikke ønsker
de store mængder kød og som synes, salat er et “must”. Salaten er opbygget
af friske tomater, fetaost, rødløg, olivenolie, grillede artiskokhjerter, semidry
tomater, oliven, forskellige salater, parmaskinke, friske krydderurter,
avocado, jomfru olivenolie og balsamico
Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay ½ fl. 175,- fl. 319,-
139.-