Pasta

Mellemretter

 

119. Penne alla Altopalato
Penne med stykker af brandyflamberet oksemørbrad og finthakket peberfrugt, serveres i en let fløde sennepssauce. Friskrevet parmesan og citron.
 Til denne ret anbefaler vi Semprebon Ripasso ½ fl. 199,- fl. 369,-
139,-
120. Fettucine Funghi Misti
Båndspaghetti med fire forskellige slags svampe, i en cremet flødesauce med trøffelolie og pinjekerner. Serveres med friskhøvlet parmesan.
Til denne ret anbefaler vi “Toto” Barbera/Cabernet/Merlot ½ fl. 165,- fl. 299,-
139,-
121. Spaghetti Marinara
Spaghetti med fisk og skaldyr i en skøn frisklavet tomatsauce baseret på friske tomater, gulerødder, rød peber og hvidløg. Serveres med drys af friske krydderurter.
Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay ½ fl. 165,- fl. 299,-
139,-
122. Spaghetti con Gamberoni
Spaghetti med tigerrejer, cherry tomater, olivenolie, frisk basilikum, hvidløg og chili.
139,-
124 Spaghetti con Crema di Salmone Affumicato.
Spaghetti i en cremet sauce af røget laks og spinat.
Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay ½ fl. 165,- fl. 299,-
139,-
125 Penne del Contadino
Penne med cherrytomater råmarineret i olivenolie og hvidløg, tilsat finthakket rucola og semidry tomater, vendt i parmesan.
Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay ½ fl. 165,- fl. 299,-
109,-
126

Aldo

Båndspaghetti med finthakket bacon og skinke flamberet i brandy. Tilsat friske tomater og fløde og en anelse chili. Serveres med et drys af friskrevet parmesan.
Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay ½ fl. 145,- fl. 269,-

139,-
126a Penne di Filetto di Manzo
Penne med oksemørbrad og trøffelsauce. Serveres med et drys af friskrevet parmesan .
Til denne ret anbefaler vi “Toto” Barbera/Cabernet/Merlot ½ fl. 165,- fl. 299,-
139,-