Pasta
Mellemretter
119. | Penne alla Altopalato Penne med stykker af brandyflamberet oksemørbrad og finthakket peberfrugt, serveres i en let fløde sennepssauce. Friskrevet parmesan og citron. Til denne ret anbefaler vi Semprebon Ripasso ½ fl. 179,- fl. 329,- |
129,- |
120. | Fettucine Funghi Misti Båndspaghetti med fire forskellige slags svampe, i en cremet flødesauce med trøffelolie og pinjekerner. Serveres med friskhøvlet parmesan. Til denne ret anbefaler vi Cascina Radice “Toto” ½ fl. 135,- fl. 249,- |
129,- |
121. | Spaghetti Marinara Spaghetti med fisk og skaldyr i en skøn frisklavet tomatsauce baseret på friske tomater, gulerødder, rød peber og hvidløg. Serveres med drys af friske krydderurter Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay- ½ fl. 145,- fl. 269,- |
129,- |
122. | Spaghetti con Gamberoni Spaghetti med tigerrejer, cherry tomater, olivenolie, frisk basilekum, hvidløg og chili. Til denne ret anbefaler vi Caldora Pinot Grigio ½ fl. 135,- fl. 249,- |
129,- |
124 | Spaghetti con Crema di Salmone Affumicato. Spaghetti i en cremet sauce af røget laks og spinat. Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay ½ fl. 145,- fl. 269,- |
129,- |
125 | Penne del Contadino Penne med cherrytomater råmarineret i olivenolie og hvidløg, tilsat finthakket rucola og semidry tomater, vendt i parmesan.Til denne ret anbefaler vi Caldora Pinot Grigio ½ fl. 135,- fl. 249,- |
99,- |
126 |
Aldo Båndspaghetti med finthakket bacon og skinke flamberet i brandy. Tilsat friske tomater og fløde og en anelse chili. Serveres med et drys af friskrevet parmesan. Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay ½ fl. 145,- fl. 269,- |
129,- |
126a | Penne di Filetto di Manzo Penne med oksemørbrad og trøffelsauce. Serveres med et drys af friskrevet parmesan.Til denne ret anbefaler vi Cascina Radice “Toto” ½ fl. 135,- fl. 249,- |
129,- |