Pasta

Mellemretter

 

119. Penne alla Altopalato
Penne med stykker af brandyflamberet oksemørbrad og finthakket peberfrugt, serveres i en let fløde sennepssauce. Friskrevet parmesan og citron.

Til denne ret anbefaler vi Semprebon Ripasso ½ fl. 179,- fl. 329,-

129,-
120. Fettucine Funghi Misti
Båndspaghetti med fire forskellige slags svampe, i en cremet flødesauce med trøffelolie og pinjekerner. Serveres med friskhøvlet parmesan.

Til denne ret anbefaler vi Cascina Radice “Toto” ½ fl. 135,- fl. 249,-

129,-
121. Spaghetti Marinara
Spaghetti med fisk og skaldyr i en skøn frisklavet tomatsauce baseret på friske tomater, gulerødder, rød peber og hvidløg. Serveres med drys af friske krydderurter

Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay- ½ fl. 145,- fl. 269,-

129,-
122. Spaghetti con Gamberoni
Spaghetti med tigerrejer, cherry tomater, olivenolie, frisk basilekum, hvidløg og chili.

Til denne ret anbefaler vi Caldora Pinot Grigio ½ fl. 135,- fl. 249,-

129,-
124 Spaghetti con Crema di Salmone Affumicato. 
Spaghetti i en cremet sauce af røget laks og spinat.

Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay ½ fl. 145,- fl. 269,-

129,-
125 Penne del Contadino
Penne med cherrytomater råmarineret i olivenolie og hvidløg, tilsat finthakket rucola og semidry tomater, vendt i parmesan.Til denne ret anbefaler vi Caldora Pinot Grigio ½ fl. 135,- fl. 249,-
99,-
126

Aldo

Båndspaghetti med finthakket bacon og skinke flamberet i brandy. Tilsat friske tomater og fløde og en anelse chili. Serveres med et drys af friskrevet parmesan.

Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay ½ fl. 145,- fl. 269,-

129,-
126a Penne di Filetto di Manzo
Penne med oksemørbrad og trøffelsauce. Serveres med et drys af friskrevet parmesan.Til denne ret anbefaler vi Cascina Radice “Toto” ½ fl. 135,- fl. 249,-
129,-