Pasta

Mellemretter

 

119. Penne alla Altopalato
Penne med stykker af brandyflamberet oksemørbrad og finthakket peberfrugt, serveres i en let fløde sennepssauce. Friskrevet parmesan og citron.
119,-
120. Fettucine Funghi Misti
Båndspaghetti med fire forskellige slags svampe, i en cremet flødesauce med trøffelolie og pinjekerner. Serveres med friskhøvlet parmesan.
119,-
121. Spaghetti Marinara
Spaghetti med rejer, muslinger og hummerhaler i en skøn frisklavet tomatsauce baseret på friske tomater, gulerødder, rød peber og hvidløg. Serveres med drys af friske krydderurter.
119,-
122. Spaghetti con Gamberoni
Spaghetti med tigerrejer, cherry tomater, olivenolie, frisk basilekum, hvidløg og chili.
119,-
125 Penne del Contadino
Penne med cherrytomater råmarinerede i olivenolie og hvidløg, tilsat finthakket rucola og semidry tomater, vendt i parmesan.
89,-
124 Spaghetti con Crema di Salmone Affumicato. 
Spaghetti i en cremet sauce af røget laks og spinat.
119,-
126 Aldo
Båndspaghetti med finthakket bacon og skinke flamberet i brandy. Tilsat friske tomater og fløde og en anelse chili. Serveres med et drys af friskrevet parmesan
119,-