Carne/Pesce
Hovedretter

 

134. Filetto di Manzo
Oksefilet stegt på lavagrill. Serveres med hjemmelavet skysauce og friske krydderurter.
182,-
135. Entrecote alla Griglia
Fedtmarmoreret oksekød grillet på lavagrill. Serveres med bearnaisesauce.
172,-
136. Agnello in padella
Pandestegt lammekrone med rosmarin og hvidløg bagt færdig i ovnen med cherrytomater.
219,-
137. Filetto di Manzo con Salsa al Barolo
Oksemørbrad stegt på lavagrill. Serveres med sauce tilberedt af Barolo og friske krydderurter.
219,-
138. Filetto di Manzo con Salsa al Pepe
Peberbøf af oksemørbrad, stegt på lavagrill. Serveres med sauce af balsamico og madagaskarpeber.
219,-
139. Petto di pollo alla griglia con risotto e salsa di paprika
Grillet kyllingebryst med risotto og paprikasauce.
172,-
140. Vitella Gorgonzola
Slanke skiver af kalvefilet stegt ganske kort på lavagrill. Serveres med mild, hjemmelavet gorgonzolasauce.
176,-
141. Dorades – Guldbars
Fisk med lækkert hvidt kød, tilberedt i ovnen med hvidvin og friske krydderurter. Serveres med blandet salat.
202,-
142. Sinfonia di Frutti di Mare
Alt godt fra havet, såsom tigerrejer, grønskalsmuslinger, hummerhaler, rejer og laks. Dampet i hvidvin. Serveres med blandet salat.
239,-

Ovenstående retter serveres med dagens kartoffel og dagens garniture.
Alle bøffer steges medium, giv tjeneren besked, hvis De ønsker den stegt på anden måde.