Forretter og Salater

Antipasti

 

106. Carpaccio
Tynde skiver af oksemørbrad, råmarineret i trøffelolie. Serveres med sprødt rucola og friskhøvlet parmaggiano reggiano, den uovertrufne parmasanost.
83,-
107. Antipasto
En smagsoplevelse af forskellige italienske specialiteter såsom parmaskinke, salami og mortadella. Serveres på en bund af rucola, semidry tomater, oliven og grillede artiskokhjerter.
76.-
108. Frutti di Mare
Alt godt fra havet, marineret med en anelse chili. Serveres på blandede salater.
82.-
108a. Gamberi Imperatore
Kæmperejer stegt i olivenolie, hvidløg og persille. Serveres på bund af blandede salater.
82.-
109. Bruschetta
Skiver af friskbagt italiensk brød, ristet med hvidløg og olivenolie. Garneret med revet ost, tomater og frisk basilikum.
49.-
110 Ostriconi alla Griglia
Friske østershatte stegt i smør, tilsat frisk hvidløg. Serveres på bund af rucola.
62.-
111 Melanzane alla Parmiggiana
Ovnbagte auberginer gratineret med parmesanost og olivenolie.
63.-

 

Zuppe

 

112 Zuppe di Pomodoro
Hjemmelavet tomatsuppe af friske tomater og mynte.
69,-
113 Zuppe d’Aragosta
Cremet hummersuppe lavet af rejer og hummerhaler.
76,-

Insalata

115 Cocktail di Gamberetti
Rejecocktail, en uundværlig salat for mange danskere, en dejlig frisk salat med iceberg, rejer, tomater og agurk med en frisk hjemmelavet thousand island dressing.
72,-
116 Insalata Caprese
Skøn klassisk italiensk salat af solmodne tomater, frisk kuglemozarella, modne avocado og friske basilikumblade. Serveres med jomfruolivenolie, balsamico og friskkværnet peber.
76,-
117 Insalata Elverhøi
En stor og fyldig salat der kan udgøre en hovedret, for de der ikke ønsker de store mængder kød og som synes, salat er et “must”. Salaten er opbygget af friske tomater, fetaost, rødløg,livenolie, grillede artiskokhjerter, semidry tomater, oliven, forskellige salater, parmaskinke, friske krydderurter, avocado, jomfru olivenolie og balsamico.
102,-
118 Insalata Frutti di Mare
Lækker salat med alt godt fra havet, marineret og serveret med bl.a. friske og semidry tomater, artiskokker, jomfruolivenolie og balsamico.
132,-

Alle forretter og salater serveres med hjemmebagt italiensk brød og smør.